Двуместен диван - дъб и естествена кожа

Елегантен двуместен диван - естествена кожа , телешки бокс Елегантен двуместен диван - естествена кожа , телешки бокс Елегантен двуместен диван - естествена кожа , телешки бокс Елегантен двуместен диван - естествена кожа , телешки бокс Елегантен двуместен диван - естествена кожа , телешки бокс Елегантен двуместен диван - естествена кожа , телешки бокс Елегантен двуместен диван - естествена кожа , телешки бокс Елегантен двуместен диван - естествена кожа , телешки бокс

Елегантен двуместен диван - естествена кожа , телешки бокс
Корпус: Масивен дъб и ратан
Размери: 165/85/90 см

365 лв.
ref. no: