Големи декоративни прибори - махагон

Големи декоративни прибори - махагон Големи декоративни прибори - махагон Големи декоративни прибори - махагон

ръчно резбовани
височина: 65см
2 броя в комплект

Цена за комплект

75 лв.
ref. no:
1811040